0
Evropske lige

FOTO: Rangers Football Club/X

SPEKTAKULARAN OLD FIRM: Šest golova, VAR, tri pogotka za sedam minuta i na kraju podela bodova! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.24 u 15:16

Kakav meč!

Veliki derbi Škotske, poznatiji kao Old Frim, u potpunosti je ispunio očekivanja, a na kraju su Seltik i Rendžers podelili bodove – 3:3.

Bilo je svega na čuvenom Ajbroksu. Igralo se više od sto minuta fudbala, šest golova, golovi u samoj završnici, var – dakle sve.

„Zeleni“ su na najbolji mogući način otvorili meč na Ajbroksu pošto je već u prvom minutu usledio hladan tuš za domaće navijače, a pogotak je postigao Daizen Maeda.

 

Sudija Biton je konsultovao VAR pre nego što je dosudio penal za goste, a siguran sa bele tačke u 34. minutu bio je Met O’Rajli koji je udvostručio prednost Rendžersovog mrskog rivala.

Biton je u 55. minutu dosudio novi penal, ovog puta za ekipu Filipa Klemana, a veliku grešku iz prvog poluvremena golom je ispravio Džejms Tavernije.

„Policajci“ su nastavili sa opasnim napadima, a takav pristup im se i isplatio u 86. minutu kada je Abdalah Sima u potpunosti vratio svoj tim u igru.

Radost domaćina trajala je manje od dva minuta jer je toliko bilo dovoljno Adamu Idi da u svom debitantskom Old Firmu spretno postigne pogodak i donese novu prednost Seltiku.

 

Tu uzbuđenjima nije bilo kraja, pošto je rezervista Rabi Matondo u trećem minutu nadoknade vremena sjajno gađao suprotan ugao golmana domaćina i iskosa s leve strane zatresao mrežu i tako postavio konačan rezultat.

 

Standings provided by Sofascore 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter