0
Košarka
Svetislav Pešić, Dušan Alimpijević

FOTO: Starsport

SADA DILEMA NE POSTOJI: Dušan Alimpijević sigurno neće naslediti Pešića na klupi Srbije, a ovo je razlog!

Objavljeno: 07.04.24 u 12:10

Alimpijević ide u drugom pravcu za sada

Bešiktašov uspeh u košarci ove sezone u velikoj meri pripisuje se radu srpskog trenera Dušana Alimpijevića, koji je klub doveo do polufinala Evrokupa, gde su eliminisani od Burga u majstorici. Uprava kluba odlučila je da nagradi Alimpijevića produženjem ugovora, potvrđuje predsednik Bešiktaša Ozkan Arseven.

Kada smo potpisali sa Dušanom Alimpijevićem, dogovorili smo se da će on ostati i u narednoj sezoni. Naš trener je zadovoljan ovde sa svojom porodicom. Imao je izuzetnu sezonu i pokazao izvanredan karakter. Potpuno je prigljen Bešiktaš – rekao je Arseven.

Bešiktaš se takođe ističe u turskom prvenstvu, gde se nalazi na trećem mestu. Ovakav uspeh jasno pokazuje Alimpijevićevu vrednost i doprinos klubu

Ovo istovremeno znači da Dušan Alimpijević definitivno neće biti naslednik Svetislava Pešića na klupi Srbije, pošto je iskusni trener maltene najavio svoj odlazak nakon Olimpijskih igara u Parizu, tako da Alimpijević otpada iz te trke.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter