0
Domaći fudbal
FK Partizan

Nemanja Jovic (C) celebrates after scoring a goal with Aleksandar Lutovac (L) and Fousseni Diabate during the Partizan v Novi Pazar - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Marko Djokovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NASTAVLJA TRKU ZA ZVEZDOM: Još jedan ozbiljan izazov pred timom Igora Duljaja!

Objavljeno: 07.04.24 u 09:34

Partizanu neće biti nimalo lako danas

Fudbaleri Partizana pripremaju se za uzbudljivu utakmicu protiv Novog Pazara danas od 20 sati na svom stadionu u Humskoj. U gestu zahvalnosti prema vernim navijačima, uprava kluba odlučila je da ulaz na stadion bude besplatan za sve prisutne.

U 29. kolu Superlige Srbije, crno-beli će se suočiti sa ekipom Novog Pazara, a ova odluka kluba o besplatnom ulazu izazvala je veliko interesovanje među navijačima. Svi ljubitelji fudbala će moći da podrže svoj omiljeni tim na tribinama stadiona u Humskoj.

Očekuje se da će tribine biti ispunjene energijom i podrškom za Igora Duljaja i njegove igrače. Za one koji ne mogu prisustvovati meču uživo, utakmicu će prenositi TV Arena Sport 1 Premium.

Nakon tesne pobede u prethodnom kolu nad Voždovcem (3:2), golom Aranđela Stojkovića u sudijskoj nadoknadi, Partizan će se pred svojim navijačima truditi da popravi svoj utisak i nastavi lov na Crvenu zvezdu.

Ipak, očekuje ih izazovan meč protiv Novog Pazara, koji ima u svojim redovima bivše igrače Partizana poput Adema Ljajića i Sejdube Sume, koji su već pokazali svoj kvalitet protiv crno-belih u prethodnim susretima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter