0
Evroliga

ball lopta Euroleague ilustracija illustration Crvena Zvezda v Fenerbahce -Euroleague 2021/22 Beograd, 27.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

NIŠTA NE ZAVISI OD ZVEZDE I PARTIZANA: Utakmice TOP 8 Evrolige će se i ove godine sigurno igrati u Beogradskoj areni!

Objavljeno: 07.04.24 u 13:42

Naravno nije uopšte u pitanju klub iz Srbije

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva, koji su do sada svoje domaće utakmice Evrolige u ligaškom delu sezone igrali u hali „Aleksandar Nikolić“, preseliće se u Beogradsku arenu.

Odluka o preseljenju tima Odeda Kataša u najveću dvoranu na Balkanu doneta je zbog održavanja Evropskog prvenstva u boksu, koje će se održati od 15. do 29. aprila u hali „Aleksandar Nikolić“.

Makabi će tako naredni meč Evrolige, protiv Olimpije iz Milana, kao i duel plej-ina protiv Baskonije ili Virtusa, odigrati u Beogradskoj areni.

Izraelski tim se nalazi na sedmom mestu pred poslednju rundu Evrolige, sa skorom od 19 pobeda i 14 poraza. Preseljenje u Beogradsku arenu omogućiće im da nastave svoj evropski put u novom, velikom prostoru, koji će pružiti nezaboravno iskustvo kako igračima, tako i navijačima.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter