0
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

Dragan Stojković Piksi (FOTO: Starsport)

IGRAO SA PIKSIJEM NA EP 2000, PA OTVORIO DUŠU: Evo šta kaže o šansama Srbije na predstojećem EURU!

Objavljeno: 07.04.24 u 10:34

Piksi pred sobom ima ozbiljan izazov

Niša Saveljić, fudbalski veteran sa bogatom karijerom, nedavno je proslavio svoj 54. rođendan i još uvek izgleda kao da bi se mogao vratiti na teren zahvaljujući zdravom načinu života i redovnim treninzima u San Francisku.

U razgovoru za Sportal, Saveljić je otkrio svoje mišljenje o fudbalskoj sceni, reprezentaciji Srbije, i svom trenerskom putu u Americi.

Govoreći o reprezentaciji Srbije, Saveljić je istakao da nije lako Piksiju kao selektoru, s obzirom na izazove s kojima se suočava, posebno s novom generacijom igrača. Pohvalio je Piksijevu sposobnost da preuzme odgovornost za rezultate i istakao važnost timskog rada i podrške igračima.

Svi bi brzo i odmah do velikog novca, tu su socijalne mreže, privatni problemi, tako da Piksiju nije lako – istakao je Saveljić. Ipak, izrazio je nadu da će Piksi, uz podršku svojih saradnika, uspeti da ostvari dobar rezultat na velikom takmičenju.

Saveljić je pohvalio saradnju Piksija sa Đorđem Ivanovićem i Živkom Mucićem, ističući njihovu stručnost i verujući da će njihov zajednički rad dati pozitivne rezultate na terenu.

Ova razmena saznanja i iskustava sa legendarnim fudbalerom ukazuje na važnost kontinuirane podrške i timskog rada u ostvarivanju uspeha na fudbalskom terenu.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter