0
Košarka

Marko Simonovic, #11 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade reacts during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Asvel at Stark Arena on October 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GDE ĆE ZAVRŠITI MARKO SIMONOVIĆ NAREDNE SEZONE: „Kad se slegnu utisci, videćemo šta je najbolje“

Objavljeno: 07.04.24 u 14:48

„Dosad se pokazalo kao dobra odluka“

Crnogorski košarkaš Marko Simonović trenutno igra na pozajmici u Bešiktašu u koji je stigao iz Crvene zvezde.

Simonović je tekuću sezonu započeo u dresu Crvene zvezde, ali početkom godine otišao je u turski tim na pozajmicu i to kod trenera Dušana Alimpijević.

Stekao sam određeno iskustvo u Zvezdi, ali odlučio sam da promenim sredinu, naravno, u dogovoru sa klubom. Osetio sam da mi je to bilo potrebno – rekao je Simonović za Meridian sport i dodao:

Dosad se pokazalo kao dobra odluka. U dogovoru sa ljudima iz Crvene zvezde i Bešiktaša ćemo doneti odluku za narednu sezonu. Kad se slegnu utisci, pa da vidimo šta je najbolje – rekao je Marko, koji je govorio i kako se uklopio u tim koji vodi srpski trener.

Od prvog dana sam se super uklopio. Grad je fenomenalan, pruža mnogo prilika. Saigrači su me super prihvatili, pogotovu trener Alimpijević, iako ga nisam poznavao ranije. Tu je i moj dobar prijatelj, kondicioni trener Marko Sekulić, sa kojim imam sjajan odnos i to mi je mnogo pomoglo da uđem u ritam – rekao je Simonović. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter