0
Lifestyle
dejan joveljić

FOTO: Printscreen/TikTok

ČUVENI FOTOGRAF NALETEO NA JOVELJIĆA: Ostavio mu uspomenu za ceo život, a nije ni provalio o kome se radi! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.24 u 19:06

Tek kasnije je fotograf saznao da se radi o napadača LA Galaksija

Srpski fudbaler Dejan Joveljić, ove sezone briljira u MLS-u, gde je u dresu Los Anđeles Galaksija u prvih šest mečeva postigao pet pogodaka. Ipak, ova vest nema veze sa fudbalom, s obzirom da se Joveljić našao u jednoj vrlo zanimljivoj situaciji.

On i njegova devojka, Anđela Erkić, su šetali ulicama Los Anđelesa kada ih je krišom slikao popularni fotograf Piter Fuad, kojeg na društvenim mrežama prati oko 500.000 ljudi, a zatim im je prišao kako bi im poklonio romantičnu fotografiju koju je tom prilikom napravio.

Zanimljivo da fotograf očigledno nije imao predstavu da mu pozira jedan od najboljih strelaca tamošnje MLS lige. To su mu tek kasnije u komentarima otkrili pratioci na Tik-Toku. 

@peterfouaad Home is where the heart is ❤️ #iampeterfouad #streetphotography #love #streetphotographer #relatable #smile #streetportrait ♬ Dream Away – Ramol

 

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter