0
Fudbal

FOTO: Printscreen/X

BELINGEM POSTAJE PRVA ZVEZDA MADRIDA: Navijač Reala tražio potpis, pa šokirao Džuda kada mu je rekao šta će uraditi (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.24 u 14:59

Navijači Reala prosto su ludi za Belingemom

Jedan od najboljih fudbalera sveta i Real Madrida, Džud Belingem, postao je prava zvezda kluba iz Madrida, tolika da navijači tetoviraju njegove inicijale na svoje delove tela.

Belingem ove sezone igra u zaista nestvarnoj formi. Dovoljno je istaći da je reč o veznom fudbaleru, a on je uspeo da u dosadašnjem delu sezone na 32 utakmice postigne čak 20 golova i doda deset asistencija.

FOTO: @realmadrid/X

Kakav status ima Džud kod navijača, dovoljno govori snimak sa TikToka, gde mladi jedan od fanova traži Belingemu potpis na ruci jer je imao za cilj da odmah nakon toga ode kod „tatoo“ majstora i to isterovira.

Džud je, naravno, prihvatio, a imao je i jedan poseban zahtev za tog navijača.

Kada završiš tetovažu mora ćeš da mi je pokažeš – rekao je Belingem, te mu je navijač Reala odgovorio da će to vrlo rado da uradi.

@tudorbutan Tag @Real Madrid C.F. sa vada Jude❤️ #fyp #judebellingham #realmadrid #5pasidebine ♬ Dusk Till Dawn (feat. Sia) (Radio Edit) – ZAYN

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter