0
Evropske lige
fudbalska reprezentacija Srbije

Players of Serbia team celebrate victory against Portugal Dusan Tadic Uros Racic Milos Veljkovic Nemanja Gudelj Nikola Milenkovic Marko grujic Head coach Dragan Stojkovic Dusan Vlahovic Dusan Tadic Aleksandar Mitrovic Mihailo Ristic Sasa Lukic goalkeeper Marko Dmitrovic Stefan Mitrovic Uros Spajic Ljubinko Drulovic Sergej Milinkovic-Savic Andrija Zivkovic Luka Jovic Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

ZVEZDA IMA VELIKU ŠANSU: Reprezentativac Srbije bi mogao da bude ogromno pojačanje za crveno-bele! (FOTO)

Objavljeno: 06.04.24 u 22:53

Zvezda će sigurno nešto pokušati

Fudbaler Mihailo Ristić, koji povremeno brani boje reprezentacije Srbije i trenutno igra za Seltu, možda će na kraju sezone napustiti špansku pokrajinu Galiciju.

Selta se trenutno bori za opstanak u La ligi pod vođstvom novog trenera Klaudija Hiraldeza, a Mihailo Ristić (28) sve ređe dobija priliku da se nađe na terenu. Iako ga je u klub doveo bivši šef struke Rafa Benitez, povrede su sprečile Srbina da ostvari zapaženiji učinak.

Španski mediji navode da je Selta prošlog leta pristala da plati Benfiki 3.000.000 evra za Mihaila Ristića. Polovina te sume je već isplaćena, dok bi preostalih 1.500.000 evra trebalo da bude isplaćeno ako Srbin ostvari bonuse iz ugovora.

Međutim, Mihailo Ristić je trebao da odigra tačno 20 utakmica u La ligi za Seltu kako bi aktivirao tu klauzulu. Zbog povreda i slabije forme, Ristić je do sada nastupio samo u 14 mečeva za Seltu, postavljajući pitanje da li će do kraja sezone dobiti priliku pod vođstvom trenera Hiraldeza.

Iako Mihailo Ristić ima važeći ugovor sa Seltom do juna 2026. godine, španski portali spekulišu o mogućem sporazumnom raskidu saradnje između fudbalera i kluba. To bi moglo da otvori vrata povratku u Crvenu zvezdu, koja je i ranije pokazivala interesovanje za svojeg nekadašnjeg fudbalera.

Ristić zbog povrede nije nastupio za reprezentaciju Srbije u nedavnim prijateljskim utakmicama protiv Rusije (0:4) i Kipra (1:0). Selektor Dragan Stojković Piksi izražavao je želju da levonogog fudbalera vrati u nacionalni tim, ali je on povredio zadnju ložu leve noge igrajući za Seltu protiv Barselone. Trenutno se oporavlja od povrede.

25
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter