0
Domaći fudbal
FK Vojvodina - FK Železničar Pančevo

FOTO: Starsport

VOJVODINA GRABI KA EVROPI: Novosađani dominantnom igrom u Pančevu osvojili zlatna tri boda!

Objavljeno: 06.04.24 u 20:41

Vojvodina sigurna u Južnom Banatu

Fudbaleri Vojvodine odneli su ubedljivu pobedu nad ekipom Železničara rezultatom 3:0 u 29. kolu Superlige Srbije, odigranom u Pančevu.

Vojvodina je povela već u 10. minutu kada je Кembel sa desne strane centrirao na peterac, a Ivanović precizno glavom skrenuo loptu u mrežu za rano vođstvo od 1:0.

Savićević je nekoliko minuta kasnije zapretio udarcem preko gola, dok je u 22. minutu izborio penal lažnjakom, a Zukić preciznim udarcem duplirao vođstvo za Vojvodinu.

Železničar je imao poteškoća u napadu, a iako su pokušavali, nisu uspeli da ozbiljnije ugroze golmana Carevića. Čak ni promena formacije nakon povrede Đorđevića nije donela značajnije promene u igri domaćina.

U drugom poluvremenu, Vojvodina je još jednom iskoristila priliku. U 60. minutu, Кembel je asistirao Ivanoviću koji je još jednom bio precizan za konačnih 3:0.

Vojvodina je rutinski sačuvala prednost do kraja meča, iako su imali još nekoliko prilika za gol. Ova pobeda donosi važne bodove Vojvodini u borbi za plasman u Evropu, dok će ishod meča između TSC-a i Čukaričkog dodatno uticati na raspored na tabeli.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter