1
Domaći fudbal
Vladan Milojević

Vladan Milojević (FOTO: Starsport)

MILOJEVIĆ SVESTAN DA NEĆE BITI LAKO: Ovu tajnu nije želeo da otkriva! (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.24 u 14:13

Šef struke šampiona jasan.

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 16 časova igraju u Surdulici protiv Radnika utakmicu 29. kola Mozzart Bet Superlige. 

U susret tom meču, čovek koji je crveno-bele vratio na pobednički kolosek, Vladan Milojević, bio je jasan.

-Uprkos stanju na tabeli ekipe Radnika, smatram da je utakmica za pažnju. Gledali smo ih u zadnjim mečevima, davali su maksimum i siguran sam da će im biti izazov da pred punim stadionom odigraju protiv Zvezde. Neće biti lako i imam pun respekt prema Radniku. Ne postoje unapred upisani bodovi i uvek razmišljam kao da je preko puta nas najbolji mogući protivnik – istakao je Milojević za klupski sajt.

-Đorđević radi dobar posao i na mnogo utakmica je Radnik nesrećno primao golove, neke koje u ovom rangu takmičenja ne bi trebalo. Ipak, to je sastavni deo igre. Očekujem takmičarski Radnik sa dobrom taktikom koju će trener postaviti kako bi izvukao maksimum. Biće teška utakmica.

-Zadovoljan sam svim igračima koje treniram. Ne bih otkrivao ko će sutra biti bonus, a videćemo da li će Nedeljković biti spreman za derbi u plej-ofu.

 

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter