0
Tenis

FOTO: Starsport

IVANIŠEVIĆ PORUČUJE: ‘Tom Novakovom rekordu još nije kraj!’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.24 u 09:30

Hrvatski stručnjak istakao da će Nole još dominirati.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković nedavno je raskinuo saradnju sa doskorašnjim trenerom Goranom Ivaniševićem. Hrvat je pre nekoliko dana u razgovoru za Sport Klub govorio o mnogim temama, a između ostalo govorio je o dominaciji Srbina, a dotakao se i Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

– Obeležili su jednu epohu, zajedno sa Rodžerom. Naravno, bili su tu i Endi Mari i Sten Vavrinka, kao i još neki igrači. Ali Rodžer je otišao ranije, a i Rafa se povredio i dosta je izostajao. Glupo je zamerati Nadalu bilo šta – Rafa je Rafa. Mislim da postoje dva rekorda u tenisu koji, prema mom mišljenju, praktično nikad neće biti oboreni. To su Rafinih 14 titula na Rolan Garosu i Novakov broj sedmica na prvom mestu ATP liste – naveo je Hrvat.

Dodao je da Novakovim rekordima još uvek nije kraj.

– Tom Novakovom rekordu još nije kraj, još će on tu biti. Ne znamo dokad, ali ako sve bude išlo kako treba, biće broj jedan sve do Rolan Garosa. Glupo je zamerati bilo šta Rafi. Ja volim Rafu, a njih dvojica su imali nešto posebno. Znam da bi mediji želeli nekakav sukob, ali treba poštovati njihovo rivalstvo. Nisu oni među sobom super prijatelji, ali poštuju svi jedni druge i, na kraju krajeva – mnogo su pomogli jedan drugom da postanu bolji igrači – jasan je Ivanišević.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

BONUS VIDEO:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter