0
Fudbal
Luka Modrić

FOTO: HNS @HNS_CFF/ Twitter

HIT SLIKA ZAPALILA MREŽE: Luka Modrić dobio naselje u Hercegovini?! (FOTO)

Objavljeno: 06.04.24 u 22:34

Jasno koliko je cenjen Modrić

Fudbalski virtuoz Luka Modrić nije samo nacionalni heroj u Hrvatskoj, već je osvojio srca navijača širom Balkana, posebno u Bosni i Hercegovini. Ova ljubav prema Modriću izrazila se na zanimljiv način, potvrđujući njegov status kao jednog od najvećih sportista koje je region ikada imao.

Modrić je ostavio neizbrisiv trag u svetu fudbala, ne samo svojim doprinosom hrvatskoj reprezentaciji već i kao ključni igrač Real Madrida, sa kojim je osvojio brojne trofeje, uključujući i Zlatnu loptu 2018. godine.

Ovaj fudbalski mađioničar iz Zadra, rođen u Hrvatskoj, svoje fudbalsko umeće dodatno je razvijao igrajući na pozajmici u HŠK Zrinjski u Bosni i Hercegovini, gde je stekao neprocenjivo iskustvo.

Nedavno se pojavio zanimljiv dokaz koliko se Modrić ceni u Hercegovini. U selu Modrič, nedaleko od Čapljine, netko je promenio slovo „č“ u „ć“ na ulaznoj tabli, dodavši ime Luke ispod.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Iako će Modrić ovog leta napustiti Real Madrid s obzirom na istek ugovora, njegova karijera i dalje cveta. I dalje pruža izvanredne igre u dresu madridskog kluba, a na leto će predvoditi Hrvatsku na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde će se Vatreni suočiti sa jakim rivalima poput Španije, Italije i Albanije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter