0
Evrokupovi
Pep Gvardiola

Pep Gvardiola (FOTO: Twitter/Manchester City

GVARDIOLI GORI POD NOGAMA: Protimac Mančester sitija najavio odlazak u slučaju jednog scenarija!

Objavljeno: 06.04.24 u 23:55

Siti bi mogao da bude u problemu

Mančester siti se suočava sa teškim izazovom u četvrtfinalu Lige šampiona, gde će se sastati sa Real Madridom, što mnogi vide kao „finale pre finala“. Poraz u ovom ključnom duelu bi mogao izazvati značajne promene u klubu, s obzirom na ambicije da se odbrane prošlosezonski trofeji u Premijer ligi, Ligi šampiona i FA kupu.

Trener Pep Gvardiola istakao je da je prioritet njegovog tima odbrana Premijer lige, ali neosporno je da Siti ima visoke aspiracije u Ligi šampiona. Uoči ovog važnog susreta, pojedini igrači, poput Kevina De Brujnea, stavljaju pritisak na klub, najavljujući mogući odlazak ukoliko ne uspeju da prođu Real Madrid.

De Brujne (33) je, prema navodima, već privukao veliku pažnju sa Bliskog istoka, a klubovi iz Saudijske Arabije su spremni da ga dovedu, s obzirom na njegovu izuzetnu igračku vrednost. U slučaju njegovog odlaska, Siti bi bio primoran da traži zamenu, a interesovanje je usmereno ka igračima poput Florijana Virc iz Bajera Leverkuzena ili Džamal Musijale iz Bajerna.

Pored De Brujnea, budućnost Bernarda Silve takođe je neizvesna, s obzirom na interesovanje drugih klubova, kako iz Evrope, tako i iz Saudijske Arabije. Otkupna klauzula za Silvu iznosi 50 miliona funti, a njegov ugovor ističe 2026. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter