0
Fudbal

(191117) -- RIJEKA, Nov. 17, 2019 (Xinhua) -- Luka Modric of Croatia reacts during the UEFA Euro 2020 Qualifier group E match against Slovakia in Rijeka, Croatia, Nov. 16, 2019. Croatia won 3-1. (Igor Soban/Pixsell via Xinhua)

GENIJALNOST MARKETINGA MODRIH: Modrić dolazi kući na Maksimir?! (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.24 u 13:45

Definitivno postoji razlog zašto dominiraš decenijama.

Dinamo iz Zagreba je defakto najuspešniji klub na ovim prostorima u minulih 20 godina, a do nedavnog dizanja Zvezde, prakitčno nije imao konkurenciju u regionu.

Ipak, sada su stvari malo drugačije, nije to više taj nivo što se razlike u kvalitetu tiče, ali ovaj marketinški potez se može okarakterisati kao čista genijalnost.

Dinamo je platio oglas preko cele strane u Marki, a na društvenim mrežama objavio je i video iz Madrida, sa stranicama pomenutog lista na stolu.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели GNK Dinamo (@gnkdinamo)

 

Da li će Luka put nekih bogatijih klubova, ili će nazad „doma“ na Maksimir, ostaje da vidimo, ali Modriama se mora skinuti kapa za ovaj potez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter