0
Domaći fudbal

Igor Duljaj (FOTO: Starsport)

DULJAJ PRED NOVI PAZAR: ‘Još od tada su postojale indicije za moju smenu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.24 u 12:14

‘Generalni direktor je imao pritisak da me smeni, da neko drugi dođe, ja to znam.’

Fudbaleri Partizana dočekuju Novi Pazar u okviru 29. kola Mozzart Bet Superlige Srbije sutra od 20 časova u Humskoj. Trener ‘crno-belih’, Igor Duljaj je istakao da je ovo izuzetno bitan meč i ulaze sa dosta optimizma.

 -Za nas je svaka utakmica derbi, bez obzira na ime protivnika, jer svaka utakmica može da donese ili odnese bodove, ulazimo u ovaj meč sa malo više optimizma, posle onakve pobede nad Voždovcem, jer je to mnogo značilo igračima, jer se ne predajemo i kada je teško. U ovaj meč ulazimo sa pozitivnim raspoloženjem, klub je izašao u susret i hvala im što će ulaz biti besplatan, voleo bih da bude što više naših navijača. Imam veliku želju, ne znam da li će mi se to ispuniti, da jednom kada naši igrači daju gol, da otrče ka jugu. To nam je izuzetno važno, ne vidim Partizan bez navijača, to jedno bez drugog ne ide. Mnogo sam tužan zbog toga. Voleo bih pre nego što neki igrači odu u inostranstvo, da osete tu draž i energiju – naveo je i dodao:

– U ekipi Pazara je mnogo igrača koji su igrali u Partizanu, došao je novi trener, tu odmah imate novu energiju, igrači žele da se dokažu, tu su Ljajić, Suma, Petković, Momčičović, svi su bili u Partizanu, bore se za plej-of, imaju svoje ambicije, a naš cilj je da osvojimo tri boda – jasan je.

Ne postoje olakšavajuće okolnosti.

– Kada smo mi u pitanju ne postoje olakšavajuće okolnosti. Mi smo uvek pod pritiskom, što je normalno. To se videlo dosta puta tokom sezone, pogotovo što smo jesenas navikli navijače na pobede i kada dođe do slabijih rezultata napravi se negativna atmosfera. Istina je da nismo briljirali u poslednjih nekoliko mečeva, ali smo uspeli da se vratimo. Veoma je teško igrati konstantno dobro i pobeđivati, ali u ovom trenutku je nama najvažniji rezultat – rekao je on.

Saldanja ponovo neće biti u konkurenciji za tim.

– Videćemo ko će biti spreman za utakmicu. Sigurno je da u sastavu neće biti Saldanja, ali ono što me raduje jesu izveštaji sa njegovih treninga i očekujem da će uskoro da se priključi treninzima prvog tima – govorio je Igor.

Dotakao se i o indicijama o njegovo smeni.

– Kada se vratim unazad, još od Slovenije postojale su indicije, da ne imenujem šta i kako, da se već tražio novi trener Partizana. Generalni direktor je imao pritisak da me smeni, da neko drugi dođe, ja to znam. Mene je donekle zaštitilo moje ime, odnosno, to što sam ostavio trag u Partizanu kao igrač. Da nije bilo toga, posle Slovenije i onih utakmica koje smo imali, ja ne bih sedeo ovde. Tada bih bio smenjen – poručio je Duljaj.

 
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter