0
Fudbal

Foto: Twitter/@HNS_CFF

DINAMO JE SPREMAN NA SVE KAKO BI VRATIO MODRIĆA: Predsednik kluba na originalan način moli Luku da se vrati u Zagreb! (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.24 u 17:56

Kakav potez novog predsednika Dinama…

Osvajač Zlatne lopte i jedan od najboljih fudbalera sa ovih prostora, Luka Modrić, pri kraju je svoje fudbalske karijere, a još uvek se ne zna da li će ostati u Real Madridu i ako neće, koji će biti njegov naredni klub.

Veliko interesovanje pokazali su klubi iz Saudijske Arabije, međutim to nije primamljivo hrvatskom fudbaleru. Klub koji je uvek zainteresovan za Modrića jeste Dinamo Zagreb, koji na ovo leto želi svim silama da ga dovede i uradi sve kako bi naterali Luku da zaigra u njihovom dresu naredne sezone. 

Naime, novi predsednik Dinama Velimir Zajec odlučio se da zakupi celu stranu u tiražnoj španskoj Marki kako bi namolio Luku Modrića da se vrati na Maksimir.

Na tom svojevrsnom sportskom oglasu dominira Dinamov dres sa prezimenom veziste Real Madrida i haštagom #imalobismisla“.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Čeka se Modrićeva reakcija, čoveka koji je u 39. godini života. Ali je i dalje sposoban da igra fudbal na visokom nivou, bez obzira na brojne trofeje i individualna priznanja, zaključno sa Zlatnom loptom. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter