0
Domaći fudbal
FK TSC - FK Čukarički

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between TSC Backa Topola and Cukaricki at stadium TSC Atena on April 06, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DERBI BEZ POBEDNIKA I GOLOVA: TSC i Čukarički podelili bodove, najviše slavi Vojvodina!

Objavljeno: 06.04.24 u 21:57

Sigurno povoljniji rezultat za tim iz Bačke Topole

Fudbaleri TSC-a i Čukaričkog odigrali su meč bez golova u 29. kolu Superlige Srbije. Susret između trećeplasiranog TSC-a i do večeras četvrtoplasiranog Čukaričkog bio je izuzetno izjednačen, što je rezultiralo podelom bodova na terenu.

Ova utakmica je promenila redosled na tabeli, gde je Čukarički preskočio Vojvodinu, a sada šansu da ih pretekne ima i Radnički 1923, koji ima bod manje, ali igra meč protiv Spartaka u nedelju.

Čukarički je imao nekoliko konkretnih pokušaja u prvom poluvremenu, naročito preko Kovača, čiji udarac je zaustavio golman Ilić. Međutim, uprkos opasnim situacijama pred golom, promene rezultata nije bilo.

Drugo poluvreme je donekle pripalo TSC-u, koji je češće napadao protivnički gol, ali nije uspeo da stvori dovoljno opasnih situacija. Najbliži golu bio je Đorđević, čiji udarac iz slobodnog udarca zaustavljen je na gol liniji od strane golmana Čukaričkog.

Kako se meč bližio kraju, obe ekipe su postajale manje opasne po gol protivnika, što je rezultiralo podelom bodova, što se smatra najpravednijim ishodom.

TSC zadržava treće mesto na tabeli sa 60 bodova, dok Vojvodina ima 47, Čukarički 45, a Radnički 1923 44 bodova i meč manje, koji igra u nedelju protiv Spartaka.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter