0
Evroliga

Vil Klajburn (FOTO: Starsport)

UGASIO NADE PARTIZANU PA PORUČIO: ‘Ako neko sumnja ko je najbolji u Evropi…! (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.24 u 10:15

‘Svi znaju za šta smo se borili, za plasman u plej-in i pokazali smo najbolje što imamo danas.’

Košarkaši Anadolu Efesa pobedili su Fenerbahče rezultatom 82:80 u okviru 32. kola Evrolige i na taj način ugasili nade Partizana za plasman u plej-in. Najzaslužniji za trijumf bio je Vil Klajburn, koji je postigao 21 poen (5/7 za dva, 2/5 za tri, 5/6 bacanja) uz pet skokova, četiri asistencije uz indeks 28.

Amerikanac je nakon meča poslao jasnu poruku.

-Svi znaju za šta smo se borili, za plasman u plej-in i pokazali smo najbolje što imamo danas. Ako neko sumnja ko je najbolja ‘trojka’ u Evropi, to sam još uvek ja. Čestitam ekipi na trijumfu, došli smo ovde i žestoko se borili za važnu pobedu na teškom gostovanju – poručio je Klajburn.

Podsetimo, Crvena zvezda može da pomogne Partizanu. Naime, tim sa Malog Kalemegdana u poslednjem kolu Evrolige gostuje Efesu i eventualnom pobedom omogućio bi ‘večitom rivalu’ plasman u plej-in. Sa druge strane ‘crno-beli’ moraju da budu bolji od Valensije.

BONUS SADRŽAJ:

‘KAKAV SI TI CIRKUZANT’: Grobari osuli paljbu po igraču Partizana!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter