0
Fudbal
Nejmar, Robinjo

FOTO: Printscreen/YouTube

ALBANKA MU DOŠLA GLAVE: Legendarni fudbaler osuđen na devet godina zbog silovanja, čeka ga mesto u zloglasnom zatvoru! (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.24 u 19:12

Jezivo je ono što rade zvezde u poslednje vreme

Bivši brazilski fudbaler Robinjo nedavno je uhapšen u Santosu, a sada mu predstoji služenje devetogodišnje zatvorske kazne zbog optužbi za silovanje devojke albanskog porekla.

Ovaj incident datira iz 2013. godine dok je bio igrač Milana, a sada će boraviti u zatvoru Tremembe II, u blizini Sao Paula, sve do 2033. godine.

Odluka o njegovom hapšenju doneta je na osnovu naloga iz Italije, gde je počinjen spomenuti zločin. Iako je osuđen u Italiji, Brazil ne izručuje svoje državljane, pa je odlučeno da Robinjo izdržava kaznu u zatvoru u svojoj domovini.

Sada su se pojavile slike njegovog budućeg zatvorskog doma, a presuda je doneta nakon glasanja sudije Fransiska Falkaa, koji je istakao da Robinjo mora da odgovara za svoje postupke.

Iako je Robinjo i njegova odbrana tvrdili da je seksualni odnos bio saglasan, sud je presudio drugačije, te mu sledi duga zatvorska kazna.

Ova vest je izazvala veliku pažnju u fudbalskom svetu, dok su mnogi šokirani sudbinom nekadašnje legende.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter