2
Evroliga
KK Partizan

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Athens at Stark Arena on March 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SLAVNI HRVAT VERUJE U CRNO-BELE: „Efes deveti, Partizan deseti i Baskonija ispada – to je najrealnije“

Objavljeno: 05.04.24 u 13:21

Petrović veruje u tim Željka Obradovića

Došli smo do same završnice regularnog dela Evrolige. Poznati su svi učesnici plej-ofa, kao i dva sigurna putnika u plej-in, međutim i dalje nije poznato koja dva preostala tima će popiniti devetu i desetu poziciju na kraju sezone. 

U trci su Efes, Baskonija i naravno Partizan, a slavni košarkaš i trener Aleksandar Aco Petrović, dao je svoju analizu pred odlučujuće mečeve u borbi za doigravanje. Hrvat veruje u tim Željka Obradovića i smatra da će oni i Efes proći u plej-in.

Najrealniji rasplet Evrolige, po meni, je sledeći: Efes gubi od Fenera i dobija Crvenu Zvezdu, Baskonija gubi obe (Real i Virtus u gostima), te Partizan dobija doma Valensiju! Svi su na skoru 2-2 te zbog koš razlike je Efes deveti, Partizan deseti a Baskonija ispada iz plej-ina – napisao je Petrović.

 

Crno-beli su posle pobede u Berlinu nad Albom na skoru 15-18, isti broj trijumfa ima Efes, dok Baskonija ima pobedu više na devetoj poziciji. Partizanu je ostala još jedna, a rivalima dve utakmice do kraja ligraškog dela takmičenja.

 

Standings provided by Sofascore
1
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter