5
Fudbal

Milos Vazura (L) Aleksandar Sapic and Mitar Mrkela during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Crvena zvezda on stadium FK Partizan (JNA) on April 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠAPIĆ: „Da li je moguće da je Partizan i dalje JSD, zašto nisu Srpsko sportsko društvo?!“

Objavljeno: 05.04.24 u 15:19

Šapić pokrenuo zanimljivu temu

Predsednik Privremenog organa grada Beograda, Aleksandar Šapić, bio je god „Novog jutra“, gde je pričao o tome da naš narod i dalje nije napravio otklon od Jugoslavije i dotakao se JSD Partizan.

On je u jednom momentu spomenuo Sportsko društvo Partizan, koji u svom zvaničnom nazivu ima prefiks „jugoslovensko“. 

– Pre nekoliko dana izašlo je saopštenje Sportskog društva Partizan i čitajući saopštenje vidim da počinje sa „JSD…“. Zapitam se šta je sad ovo „JSD“? Uđem na njihov sajt, i vidim da se oni danas i dalje zvanično zovu Jugoslovensko sportsko društvo Partizan. Kažem sebi, da li je ovo moguće? Koje jugoslovensko sportsko društvo?

Zašto barem nisu promenili ime u Srpsko sportsko društvo Partizan? Shvatate li o čemu mi pričamo, ali nikom ništa, to je izgleda, sasvim normalno – rekao je on.

13
13

5 Komentara

  1. A i si Sapicu igrao godinama u JSD PARTIZAN i tamo si postao jedan od najboljih evropskih vaterpolitsa! SRAM TE BILO IZDAJICE!!!

    2
    0
    Odgovori
    • Zar je bitno gde je igrao, Uvek ste voleli tamo se tapse hrvatskim kosarkasima zvizdi Milutinovu, valjda od kad je Tudjman bio pocasni predsednih vi ste zavoleli Hrvate vise od leba

      0
      0
      Odgovori
  2. Šapic je postao cetvrti visoko pozicionirani Srbin u SNS, koji koristi politiku da se obracuna sa Partizanom… Do sada su to bili Vucic, Covic i Terzic… Njihova mrznja prema Partizanu prelazi granice zdravog razuma, i sva trojica kao i Šapic su materijalno odlicno stojeci Srbi… Da li je poziv protiv JSD Partizan skretanje paznje od straha da bi uskoro mogli sve da izgube? Prvo PS: Danas sam nasao na internetu i izjavu Knezevica, visokorangiranog Srbina u vladajucoj struktuti u Crnoj Gori, da je tamo DPS presao da navija za Partizan.. Zasto se pravi lud pa ne kaze da je Milo Djukanovic navijac CZ, a da je pokojni Bulatovic bio grobar? Drugo PS: Ocekujem i da se SPC i Mirotic pojave u medijima sa kritickim stavovima prema onom „jugoslovensko“.. Umesto da se bore za jedinstvo, oni bolesnim nacionalizmom traze dlake u jajetu srpskog korpusa, pokazujuci na taj nacin svoju nesposobnost.

    7
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter