0
Košarka

Sport Kosarka Evroliga Euroleague Partizan Barselona Barcelona Basketball Jaka Lakovic 24.10.2007. photo: Pedja Milosavljevic

LEGENDA EVROLIGE STIŽE U VALENSIJU: Postavio rekord karijere protiv Partizana, a sada će na klupu „Slepih miševa“! (FOTO)

Objavljeno: 05.04.24 u 13:38

Valensija želi da obezbedi trenera za narednu sezonu

Valensija je doživela težak poraz od ekipe Asvela i time sebe dodatno udaljili od plej-ina Evrolige. Cenu ovog šokantnog poraza platio je Aleks Mumbru, koji više nije trener „Slepih miševa“.

Do kraja sezone tim će predvoditi Tomas Lamas, koji je dosad vodio filijalu Valensije. Ipak, on je samo privremeno rešenje, a kao glavni kandidat za trenera naredne sezone spominje se legendarni košarkaš, a sada trener, Jaka Lakovič.

Kako prenosi Sportando, Slovenac je glavni kandidat za mesto prvog trenera Valensije naredne sezone. 

Lakovič je trenutno trener Gran Kanarije, a navijači sa ovih prostora ga pamte kao vrhunskog košarkaša. On je, između ostalih klubova, nastupao za Krku, Panatinaikos i Barselonu. 

Slovenac posebno pamti meč protiv Partizana odigranog 19. januara 2006. godine, kada je u dresu Panatinaikosa postavio rekord karijere po broju pogođenih slobodnih bacanja – 16.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter