0
Košarka

Crvena Zvezda's gestures during regular season round 32 Euroleague basketball match between Crvena Zvezda (Red Star) and Olympiacos in Belgrade, Serbia on April 4, 2023. photo by: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

GIEDRAITIS OTVORENO O OSTANKU U CRVENOJ ZVEZDI: „Srećan sam ovde, ali niko nije pričao sa mnom“

Objavljeno: 05.04.24 u 10:33

Govorio je Giedraitis o porazu od Olimpijakosa i da li je mogao bolje ove sezone u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde poraženu su na domaćem terenu od Olimpijakosa i tako se oprostili od Evrolige na domaćem parketu. 

Sinoć je ponovo jedan od najboljih igrača Zvezde bio Rokas Giedraitis, a zanimljiv podatak vezan za njega jeste da je Litvanac ove sezone nije propustio nijedan meč.

Giedraitis je u razgovoru za Meridian sport je prvo govorio o porazu protiv kluba iz Pireja.

Teška utakmica… Mislim da su mali detalji bili najvažniji i da su presudili. Kao neko ko voli da šutira, promašio sam trojku u završnici. Iskren da budem, nisam očekivao da ću imati otvoren šut. Posle toga je Nedović promašio šut. Sve u svemu, mali, veoma mali detalji su prevagnuli na stranu Olimpijakosa – rekao je Giedraitis za Meridian sport.

Ne beži Rokas od odgovornosti i ističe da može da pruža mnogo bolje partije. 

– Mislim da mogu da igram mnogo bolje, ali kako je tako je. Vratio bih se na poslednji šut, nisam očekivao da budem sam. Takođe, mašio sam i tokom utakmice, ali uveren sam da mogu bolje. Odigrao sam sve utakmice ove sezone, što nije lako… I ja imam neke male probleme. Mogu vam reći da nije uvek prijatno, neke sitnice su me mučile, bolele… Želim da odigram svaku utakmicu dobro, da dobijemo sve i da budem srećan, ali to se nikad neće desiti.

Litvanskom košarkašu ugovor ističe na kraju sezone. Priča o novom je bila aktuelna jedno vreme… Sada je utihnula.

– Ne znam ništa o tome. Zaista niko nije pričao sa mnom, niti mojim agentom oko novog ugovora.

Na pitanje da li bi voleo da vidi sebe sledeće godine na Malom Kalemegdanu, dao je više nego jasan odgovor.

Srećan sam ovde. Rekao sam to sto puta. Srećan sam zaista. Moja žena i moja porodica su srećni. Hajde da vidimo. Mislim da pre svega treba da završimo posao, a onda da pricamo o svim ostalim stvarima. Treba da osvojimo ligu. Imamo važnija posla od mog ugovora – zaključio je Giedraitis.

64
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter