0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Olympiacos Piraeus at Stark Arena on April 04, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA POKLEKLA U ZAVRŠNICI: Olimpijakos teškom mukom na krilima Rajta izvojevao pobedu u Beogradu! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 04.04.24 u 21:04

Zvezda je večeras sigurno mogla više

Košarkaši Crvene zvezde su na svom parketu poraženi u meču 32. kola Evrolige od ekipe Olimpijakosa rezultatom 86:89.

Meč uopšte nije krenuo dobro po domaćina, bilo je tu gomila promašenih šuteva kao i izgubljenih lopti što je omogućilo Olimpijakosu da brzo stigne do 10 poena na ovom meču.

Probudila se Crvena zvezda pod energijom Bolomboja i Adama Hange nakon tajm-auta, ali nije uspela da izdrži nalet ekipe koju su predvodili odlični Alek Piters i Tomas Vokap do kraja prve deonice.

Novi loš niz domaćina smo videli u nastavku, Mekisik je pogodio trojku u Olimpijakos je ekspresno uspeo da dođe na +9.

Crvena zvezda je do kraja poluvremena pokušavala da anulira prednost bratskog kluba, ali su Grci na kraju zasluženo otišli na veliki odmor sa vođstvom na semaforu, nešto manjom nakon što je Hanga pogodio trojku u poslednjem napadu domaćih.

Do lakih poena na početku drugog poluvremena dolazi Olimpijakos, a jedan od takvih koševa postigao je Papanikolau, pa su Grci brzo došli nadomak dvocifrene prednosti.

Kraj treće deonice protekao je u znaku Crvene zvezde, koja je imala strašan nalet te je u poslednjem napadu pogođenom trojkom Miloša Teodosića domaćin stigao do prednosti.

Već je bilo jasno da će u poslednjih 10 minuta publika u Areni gledati dramu. Dobar deo četvrte četvrtine igrao se bukvalno koš za koš, te su se crveno-beli iz Pireja i Beograda smenjivali u vođstvu.

Na kraju je Olimpijakos ipak pokazao klasu i pogodio je ključne šuteve, uhvatio ključne skokove i napravio ključna dodavanja zbog čega je i slavio u Beogradu. Ključni igrač za pobedu Grka bio je Mozes Rajt koji je uspeo da ubaci 20 poena.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter