0
Evroliga

Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Maccabi Playtika Tel Aviv at Stark Arena on January 12, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZEK, ĆALE TI JE PONOSAN NA NEBU: Ledej i Amerikanci ostavili Partizan u trci za plej-in! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.24 u 22:16

Velika pobeda.

Alba iz Berlina večeras od 20.30 časova dočekuje tim Partizana pred svojim navijačima, u meču koji crno-belima praktično znači život u Evroligi.

Rezultat utakmice bio je 83:94 za crno-bele.

Ipak, pre same utakmice smo već videli nemile scene, gde su organizatori meča tražili da se skine natpis „Kosovo je Srbija“.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

 

Što se tiče same utakmice, crno-beli su sjajno ušli u nju, praktično su stekli dvocifrenu prednost već u prvoj četvrtini, ali su potom domaći krenuli da se bude.

 

Čak je Alba u jednom momentu prišla na jedan poen zaostatka, ali su potom Ledej i Doužir povukli, pa ponoo vratili dve cifre prednosti za beogradski tim.

 

Do kraja poluvremena, Berlinci su pokušali da smanje prednost, ali su crno-beli uspešno odbijali napade rivala da smanje prednost u ovom delu igre.

U nastavku je domaći tim prilično pretio, ali ipak sredinom poslednje deonice crno-beli su prelomili meč i ostali u trci za deset najboljih ekipa.

 

Najbolji u crno-belom su bili Naneli sa 17, Panter i Doužer sa po 15, dok je Zek Ledej nakon porodične tragedije upisao 14 poena i šest skokova.

Standings provided by Sofascore

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter