2
Evroliga
Delije

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Olympiacos Piraeus at Stark Arena on April 04, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZA KOGA DELIJE NAVIJAJU? Publika u Areni počela da zviždi Olimpijakosu, a onda je usledila bizarna reakcija Delija! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.24 u 21:19

Delije bi trebalo da bodre samo Crvenu zvezdu

Crvena zvezda je poražena u meču 32. kola Evrolige u meču protiv Olimpijakosa koji je odigran u Beogradskoj areni, a konačan rezultat je bio 84:87.

Ipak, jedna situacija koja se redovno ponavlja ostavila je veliki utisak. Naime, publika u Areni je krenula da zviždi ekipi Olimpijakosa koja je imala blagu prednost.

Cilja toga je naravno da se omete protivnik i da se pruži podrška svom timu kao šesti igrač, međutim ponašanje onih najvatrenijih navijača, Delija je totalno neshvatiljvo već godinama.

Naime, umesto da Olimpijakos dožive kao neprijatelja njihovom voljenom klubu na parketu, oni zbog bratskih odnosa sa navijačima tog kluba su zapravo pružali podršku Grcima.

U prošlosti je ovakvo ponašanje Delija već nailazilo na osudu ostalih navijača jer ako realno pogledate zaista je pomalo sumanuto da se predstavljate za navijače Crvene zvezde, a da onda isto tako navijate za ekipu koja na tom meču igra protiv Crvene zvezde.

Jedno su bratski odnosi, ako neko želi da bodri Olimpijakos to je njegova stvar, ali je sasvim logično da kada igra Crvena zvezda za Delije ne postoji alternativa.

8
17

2 Komentara

  1. Kokain čini čuda..
    Grci su nam uvek bili veliki krvnici a ne braća kako mnogi veruju..
    Mi Delije jesmo u prijateljskim odnosima ali vodje navijača bukvalno ližu guzice Grcima jer preko njih dobijaju koku..

    1
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter