0
Košarka

FOTO: X/Screenshot

VUKČEVIĆ SE OPROBAO PROTIV LEBRONA: Srbin odigrao fantastičnu partiju protiv Lejkersa! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.24 u 08:45

Nekadašnji as ‘crno-belih’ ima veliku motivaciju.

Košarkaši Vašington Vizardsa nisu uspeli da dođu do pobede protiv Los Anđeles Lejkersa pošto su poraženi 125:120, ali se zato srpski reprezentativac Tristan Vukčević istakao. Bivši igrač Partizana je odigrao odličnu utakmicu postigavši 15 poena uz tri skoka i jednu asistenciju.

Ima Tristan veliku volju i želju da se nadmeće u NBA ligi to je nesporno. On je je šutirao 5/9 na ovo meču, odnosno 50 odsto trojke s obzirom na to da je probao šest puta i ubacio tri. Na sve to je dodao i jednu blokadu i na taj način je način je pokazao čelnicima Vizardsa da mu spreme novi ugovor, pošto aktuelni traje do juna.

Osim Vukćevića u redovima Vašingtona najviše su se istakli Džordan Pol koji je ubacio 29 poena, slede ga Kispert i Kuzma sa po 12. Kod Lejkersa najefikasniji je bio Entoni Dejvis sa dabl-dabl učinkom od 35 poena, 18 skokova i jednom asistencijom, zatim, Lebron Džejms sa 25 poena, Hačimira je dodao 19, a Rasel 18.

Los Anđeles je na devetom mestu Zapadne Konferencija i u sledećoj rundi igraju protiv Klivlenda. Sa druge strane Vukčevićeva ekipa zauzima poziciju broj 14. na Istoku, a u narednom kolu odmeriće snage protiv Portlanda.

BONUS VIDEO:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter