0
Evropske lige
Vanda Nara, Dušan Vlahović

FOTO: Twitter/JuventusFC, Printscreen/Instagram/wanda_nara

VANDA TERA VLAHOVIĆA IZ JUVENTUSA? Prevarila muža sa njegovim najboljim prijateljem, a sad bi da pomrsi račune Srbinu! (FOTO)

Objavljeno: 04.04.24 u 19:59

Vlahović svakako ima nameru da napusti Torinu, ali čini se da bi ovo moglo sve da ubrza

Spekulacije o transferu Maura Ikardija (31) u Juventus intenzivirale su se nakon što je njegova supruga i agent, Vanda Nara, objavila provokativnu fotografiju na društvenim mrežama. Ona je pozirala u trenerci sa grbom italijanskog kluba, što je odmah izazvalo haos među navijačima i sportskim analitičarima.

Ova vest dodatno je podgrejala interesovanje zbog turbulentne prošlosti Vande Nare, koja je ranije izazvala brojne kontroverze. Njena prevara nad bivšim suprugom, fudbalerom Maksijem Lopezom, koji je ujedno bio prijatelj Maura Ikardija, ostavila je dubok trag.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Wanda Nara (@wanda_nara)

Nakon razvoda, Nara je često sprečavala decu da se viđaju sa ocem, provocirajući situaciju nošenjem Ikardijevih dresova. Ova situacija dodatno podgreva tenzije oko potencijalnog transfera Ikardija u Juventus.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Wanda Nara (@wanda_nara)

Pitanje je da li je ovo samo marketinški trik ili su pregovori zaista u toku. Ikardi, koji je ranije bio kapiten Intera i igrao za Milan, sada ima priliku da se vrati u Italiju, ovog puta u Torino. Ukoliko bi do ovog transfera zaista došlo, postavlja se pitanje kako bi to uticalo na budućnost srpskog napadača Dušana Vlahovića, čija je sudbina takođe tema spekulacija.

Ikardi se ranije dovodio u vezu sa Juventusom pre nego što je prešao u Pari Sen Žermen. Trenutno igra za Galatasaraj, gde je ove sezone postigao impresivan broj od 24 gola na 39 mečeva u svim takmičenjima. Njegov ugovor sa turskim klubom ističe 30. juna 2026. godine, a prema specijalizovanom portalu „Transfermarkt“, njegova trenutna vrednost iznosi 18 miliona evra.

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter