0
Fudbal
FK Hajduk Split, Torcida, Poljud

FOTO: Twitter/@hajduk

TORCIDA NOKAUTIRALA SVOJ HAJDUK: Sa ovom kaznom Splićani definitivno ne mogu da osvoje tititulu! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.24 u 17:57

Hajduk se nalazi u teškoj poziciji

Komitet za takmičenje Kupa Hrvatske donosi odluku o suspenziji stadiona Poljud za odigravanje svih utakmica seniorske ekipe Hajduka do konačne odluke Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

Odluka je doneta nakon detaljnog pregleda zapisnika utakmice i izveštaja poverenika za bezbednost tokom polufinala Kupa između Hajduka i Dinama iz Zagreba. Sukob navijača sa policijom nakon utakmice na Poljudu rezultirao je ozbiljnim incindentima na tribinama i širem području stadiona, što je dovelo do primene članka 66. stav 6 Disciplinskog pravilnika HNS-a.

Nakon završetka meča, grad Split je bio poprište sukoba između domaćih navijača i policije, što je dodatno eskaliralo situaciju.

Ova suspenzija predstavlja značajan udarac za Hajduk u borbi za titulu do kraja sezone, s obzirom da je trenutno treći na tabeli sa 55 bodova. Rijeka je vodeća sa 62 boda, dok Dinamo, iako sa utakmicom manje, drži drugo mesto sa 57 bodova.

Ipak, konačna odluka o suspenziji stadiona Poljud čeka potvrdu od strane HNS-a, dok klub i navijači Hajduka ostaju u neizvesnosti zbog daljih mogućih sankcija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter