0
Boks

FOTO: Youtube/Screenshot

TAJSON SE PLAŠI BORBE ZA JUTJUBEROM: ‘Prestravljen sam!’

Objavljeno: 04.04.24 u 11:15

‘Uvek sam verovao da me izazovi i nervoza uglavnom guraju napred, ka uspehu.’

Bokserska legenda Majk Tajson ili kako ga mnogi nazivaju ‘Čelični Majk’ važi za jednog od najboljih boraca u ovom sportu. Nekada je bio strah i trepet i godinama bio nezaustavljiv, ali takođe imao je i temperamentnu narav koja ga je udaljila iz ringa na tri godine. Takođe, bio je poznat po svom zastrušujućem i divljačkom stilu.

Tajson se sprema za povratak u ring, a imaće okršaj sa poznatim jutjuberom Džejkom Polom u Arlingtonu za nešto više od tri ipo meseca. On je istakao da se trenutno suočava sa strahom i da je prestravljen.

– Imam čudnu ličnost. Šta god da me plaši, ja to radim. Tako je to. Plašio sam se borbe protiv Roja.  Bio sam pretežak, bio sam i star, 54, 53 godine, ali hajde sam da to uradimo. Sve što me plaši, suočavam se sa tim strahom. I sad sam čudan, tačnije prestravljen sam – naveo je čuveni bokser i nastavio:

– Uvek sam verovao da me izazovi i nervoza uglavnom guraju napred, ka uspehu. Da nemam ove osećaje, ne bih ulazio u ovu borbu. Moram da imam ove osećaje da bih se borio. Bez njih, nikada ne bih ušao u ring – istakao je Tajson.

BONUS SADRŽAJ:

OTKRIVENI DETALJI OKO NEUSPELOG TRANSFERA SAMARDRŽIĆA U INTER: Umešano i tužilavštvo!

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter