0
Evroliga
KK Crvena zvezda

from left Dalibor Ilic, #22 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Stefan Lazarevic, #2 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Nemanja Nedovic, #26 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Dejan Davidovac, #7 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Nikola Topic and Luka Mitrovic, #9 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Zalgiris Kaunas at Stark Arena on February 09, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SJAJNE VESTI ZA DELIJE: Plejmejker ponovo na terenu!

Objavljeno: 04.04.24 u 18:38

Vest koja će obradovati navijače.

Ekipa Crvene zvezde se u okviru 33. kola Evrolige sastaje sa grčkim Olimpijakosom, a taj duel je na programu od 19 časova.

Na zagrevanju za ovaj duel koji za beogradske ‘crveno-bele’ nema preterano značaja, našao se i mladi Nikola Topić.

On je već dosta dugo van parketa i u jednom trenutku postalo je upitno da li će se uopšte i vraćati na teren u dresu Zvezde.

 

Podsećamo, on je povredu doživeo tokom večitog duela u okviru Evrolige i od tada je pauzirao, dosta duže nego što je to bilo očekivano.

Zvezda je izgubila sve šanse da prođe u plej-of Evrolige, tako da nije od velike važnosti da zaigra večeras, ali jeste da se oporavi i bude spreman za finiš sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter