0
Domaći fudbal
FK Partizan - FK Crvena zvezda

referee sudija Pavle Ilic during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on September 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN SVE ODLUČIO: Evo kada će se igrati 173. večiti derbi! (FOTO)

Objavljeno: 04.04.24 u 18:11

Partizan i Crvena zvezda već sada znaju datum svog narednog meča

U uzbuđujućem duelu, Partizan je sinoć pobedio domaću ekipu Voždovca rezultatom 3:2, osiguravajući tako drugo mesto pred plej-of.

Nakon 28 odigranih kola, crno-beli imaju osam bodova više od trećeplasiranog TSC-a, koji više nema teoretskih šansi da preuzme drugu poziciju.

Iako još postoji mogućnost da Partizan preuzme prvo mesto, to će zahtevati nekoliko specifičnih uslova, uključujući kiks Crvene zvezde u preostale dve utakmice. Međutim, s obzirom na složenost ovih uslova, realno je zaključiti da je malo verovatno da će se to dogoditi.

Najverovatnije ćemo u prvom kolu plej-ofa gledati 173. večiti derbi, koji će se odigrati 20. aprila. Prema trenutnoj šemi rasporeda, prvo i drugo mesto na tabeli će igrati u prvom kolu plej-ofa. U slučaju da Crvena zvezda zadrži prvo mesto, ona će biti domaćin derbija, dok će u suprotnom slučaju Partizan biti domaćin.

Nakon duela sa Zvezdom, Partizan će gotovo sigurno dočekati TSC u drugom kolu plej-ofa, dok će Zvezda tada gostovati četvrtoplasiranoj ekipi. Trenutno je neizvesno ko će biti na tom mestu, jer Vojvodina, Čukarički i Radnički iz Kragujevca imaju po 44 boda na deobi od četvrtog do šestog mesta.

Superliga
FOTO: FSS
26
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter