0
Fudbal

FOTO: Twitter/Udinese Calcio

OTKRIVENI DETALJI OKO NEUSPELOG TRANSFERA SAMARDŽIĆA U INTER: Umešano i tužilavštvo!

Objavljeno: 04.04.24 u 10:30

Velika prašina se podigla oko ovog.

Fudbaler Udinezea i reprezentativac Srbije, Lazar Samadržić prošlog leta bio je nadomak prelaska u Inter, ali je u zadnji čas posao propao. Kao glavni razlog se navodi umešanost oca momka rođenog u Berlinu, Mladena koji je imao veliku ulogu u ovom trasnferu. 

Skoro sve je bilo dogovoreno, samo je nedostajao potpis Samadržića, čak je prošao i lekarske preglede, ali ipak do saradnje nije došlo. Kako piše italijanska Gazeta Delo Sport, Lazarev otac je hteo da promeni ekonomske uslove.  Dogovor sa Udinezeom je brzo postignut: skupa pozajmica od 4,5 miliona evra (plaćena transferom Fabijana u Udineze) plus obaveza otkupa od 16 miliona evra i još dva miliona bonusa.

Sve je delovalo u redu čak i sa igračem koji je sleteo u grad 9. avgusta i ostao do 13. avgusta. U tom periodu je prošao uobičajene lekarske preglede. U međuvremenu došlo je do neslaganja oko provizija i plate. Inter je 11. avgusta pristao da se sastane sa Mladenom, ali kada su zamoljeni da promene ranije postignute dogovore sa Pimentom, klub je to odbio.

Inter je zvanično 16. avgusta odustao od Samardžića, pošto do dogovora definitivno se nije moglo doći. Nakon toga Mladen je je u razgovoru za ‘SportItalia‘ bacio krivicu na ‘Neroazure‘, istiakavši da su o angažovanju njegovog sina pregovarali sa Rafaelom Pimentom koji, po njegovom mišljenju, nije imao mandat.

Potom je tužiteljka je odmah reagovala saopštenjem u kojem je podsetila na njihov susret u Monte Karlu, u prisustvu Aleksandra Kolarova. Zatim obavlljeni su telefonski razgovori sa raznim klubovima, samit u sedištu Intera, nazdravljanje sa njim i suprugom u hotelu u ‘gradu mode’ posle dogovora i poziva sa sinom da mu saopšti lekarske posete. 

Čini se da ova priča ima komplikovan rasplet, a da ipak Mladen ima i tu i više umešanosti nego što se ustvari priča.

BONUS VIDEO:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter