0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Olympiacos Piraeus at Stark Arena on April 04, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OTAC JEDNOG OD NAJBOLJIH NA SVETU BODRI ZVEZDU: Arena pozdravila svog velikog navijača! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.24 u 20:21

Otac jednog od najboljih došao u Beograd.

Košarkaši Crvene zvezde na svom parketu igraju meč 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa, a rezultat na poluvremenu je 39:42.

Meč uopšte nije krenuo dobro po domaćina, bilo je tu gomila promašenih šuteva kao i izgubljenih lopti što je omogućilo Olimpijakosu da brzo stigne do 10 poena na ovom meču.

Probudila se Crvena zvezda pod energijom Bolomboja i Adama Hange nakon tajm-auta, ali nije uspela da izdrži nalet ekipe koju su predvodili odlični Alek Piters i Tomas Vokap do kraja prve deonice.

Novi loš niz domaćina smo videli u nastavku, Mekisik je pogodio trojku u Olimpijakos je ekspresno uspeo da dođe na +9.

Crvena zvezda je do kraja poluvremena pokušavala da anulira prednost bratskog kluba, ali su Grci na kraju zasluženo otišli na veliki odmor sa vođstvom na semaforu, nešto manjom nakon što je Hanga pogodio trojku u poslednjem napadu domaćih.

U Areni je ipak i viđen otac jednog od najboljih košarkaša sveta, Luke , Saša Dončić, koji je poznat kao veliki navijač crveno-belih. On je pre meča dobio ovacije domaće publike.

 

 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter