1
Evroliga

FOTO: Twitter/@ASMonaco_Basket

OBRADOVIĆ UČINIO USLUGU PARTIZANU: Jedna briga manje za Partizan u borbi za TOP 10!

Objavljeno: 04.04.24 u 22:10

Partizan je dobio važne vesti

Košarkaši Monaka pod vođstvom trenera Saše Obradovića ostvarili su važnu pobedu nad ekipom Žalgirisa rezultatom 69:66 u 33. kolu Evrolige.

Ova pobeda donela je Francuzima skor od 22 pobede i 11 poraza, stavljajući ih na dobar put ka obezbeđivanju domaćeg terena u plej-ofu. Njihov impresivan učinak u dosadašnjem toku sezone pokazuje da su ozbiljan konkurent u evropskim takmičenjima.

Radost zbog pobede „Kneževa“ dele i navijači Partizana, s obzirom da je porazom Žalgirisa onemogućeno dalje takmičenje ove ekipe za deseto mesto i plej-in. Litvanci su zadržali skor od 14 pobeda i 19 poraza, uz lošiji učinak u direktnom međusobnom susretu sa Partizanom.

Ovaj trijumf Monaka imaće značajan uticaj na dalji tok sezone, dok će poraz Žalgirisa imati određene posledice na raspored i pozicije u plej-ofu Evrolige.

Standings provided by Sofascore
0
0

1 Komentara

  1. Naslov je ponizavajuci za srpsku kosarku, bez obzira o kom timu je rec… Nasi mediji treba da zdravo reazumskim clancima podrze nase klubove, a ne da pisu kako nam stalno neko pomaze… Isuvise je „ciganski“ srozavati se stalno na neku prosnju i ocekivanje pomoci.. Da bi nasa kosarka uspela moramo se dovesti u red kao timovi iz Litvanije, koja je duplo manja od Srbije, i gde se protezira prvo domaci kvalitet razvojem mladih igraca, a onda dovodjenje 2-3 pojacanja, ali prava.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter