0
Košarka

Head coach Xavi Pascual Crvena Zvezda v Zenit St Petersburg-Euroleague 2021/22 Beograd, 30.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

EFES IMA BAŠ VISOKE CILJEVE: Jedan od najboljih igrača Evrolige velika želja turskog kluba! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.24 u 15:25

Efes je spreman da ponudi bogat ugovor za košarkaša Panatinaikosa

Kako prenose gotovo svi evropski mediji, novi trener Anadolu Efesa od naredne sezone će biti Ćavi Paskval. Španski trener trenutno je bez kluba i ovo će biti njegov veliki povratak u Evroligu.

Turski klub definitivno želi da se vrati u sam vrh evropske košarke, a nakon dolaska španskog stručnjaka oni su pokazali veliko interesovanje za jednog od najboljih igrača Evrolige.

Kako je novinar Alesandro Mađi preneo, Efes je spreman da ponudi bogat ugovor za košarkaša Panatinaikosa Kendrika Nana koji bi bio jedan od ključnih članova turske ekipe.

 

Nan ima važeći ugovor sa atinskim „zelenima“ do kraja sezone, PAO je već krenuo u akciju produžetka saradnje, ali za sada nema konkretnijih informacija o njegovom budućem statusu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter