0
Evroliga

delije navijaci fans supporters zastave koreografija during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Baskonia Vitoria Gasteiz at Stark Arena on January 18, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DELIJE SE OGLASILE PRED OLIMPIJAKOS: „Ne dozvolimo im taj luksuz da se slade praznim stolicama“

Objavljeno: 04.04.24 u 14:42

Delije žele punu dvoranu

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 časova dočekuju Olimpijakos u 33. kolu Evrolige. Crveno-beli će se na taj način oprostiti od utakmica Evrolige na domaćem terenu ove sezone, koja je još jednom završena neuspešno.

Pred duel dva bratska kluba, oglasile su se Delije saopštenjem:

Poslednja utakmica u ovoj sezoni EvroLige u Areni. Naš klub nije uspeo u onome za šta se borio ali to je sport i verujemo da ćemo već sledeće sezone proći dalje. Svakako ostaje upamćeno, da smo do pre 2-3 kola imali punu Arenu i tako treba da nastavimo. Sada nam ostaje da se večeras prikažemo u najboljem svetlu mogućem, u utakmici koju igramo sa bratskim klubom Olimpijakosom – stoji u saopštenju i dodaje se:

Ako bi ovu utakmicu zatvorili sa punom dvoranom, to bi mnogo značilo i mnogo reklo o nama! Pre svega da znamo da volimo klub i kada ne bude onako kako smo mislili. Da se niko ne sladi praznim stolicama u Areni, kako su brže bolje neki potrčali da komentarišu pre 2-3 utakmice. Ne dozvolimo im taj luksuz da vide prazne stolice! Svi u Arenu! 

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter