0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

(POLUVREME) VOŽDOVAC-PARTIZAN: Ne tako zanimljiv fudbal na Krovu, ‘crno-beli’ vode pogotkom Baždara! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.24 u 17:43

Crno-beli na odmor otišli sa golom prednosti.

Fudbaleri Voždovca i Partizana igraju meč 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na Krovu od 16:55. Izabranici Igora Duljaj vode na poluvreme rezultatom 1:0 protiv ‘Zmajeva’ golom Sameta Baždara u 39. minutu. 

PRVO POLUVREME:

Prvi ozbiljniju priliku na utakmici imao je Voždovac kada je nakon kornera Vukašin Đurđević šutirao sa distance u 7. minutu, ali je lopta otišla preko gola. ‘Zmajevi’ su bili opasniji protivnik u uvodinim minutima meča, ali su ‘crno-beli’ bili oprezni.  Solidan pokušaj su imali gosti kada je nakon odbijene loptu šutirao Ovusu, ali je Matić izblokirao udarac.

FOTO: Starsport

Usledio je miran deo utakmice koji je više odgovarao domaćoj ekipi. Ekipe su se uglavnom nadigravale na sredini terena, bez preteranih rizika. Nakon dužeg vremena u 33. minutu kada je Voždovac imao sjajnu priliku kada je Kolarević primio dubinsku loptu iz defanzive, ušao u kazneni prostor i poslao pas u srce šenasesterca, ali je Marković intervenisao i izbacio loptu u korner.

U 39. minutu Partizan je poveo kada je nakon velike gužve u kaznenom prostoru lopta došla do Sameta Baždara na levoj strani, a on šutirao i postigao prelep pogodak. Imali su gosti sjajnu akciju u 43. minutu kada su kombinovali Severina i Antić koji je proigrao Kalulua, ali nije lepo zahvatio loptu koja je otišla pored gola.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter