0
Evropske lige

FOTO: Juventus/X

VLAHOVIĆ SLOMIO LACIO, PA PORUČIO: Baš me briga za to, izašli smo iz ćorsokaka! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.24 u 11:33

Srpski napadač nije krio zadovoljstvo

Fudbaleri Juventusa savladali su Lacio u okviru polufinala Kupa Italija rezultatom 2:0 i stvorili dobru prednost u revanš utakmici najmasovnijeg takmićenja u zemlji.

Srpski fudbaler Dušan Vlahović postigao je drugi pogodak za svoj tim i upisao 16 gol na 28 mečeva.

Nakon utakmice, napadač nije krio zadovoljstvo.

Baš me briga koliko ću golova postići, kome ću asistirati. Važno je da pobeđujemo, jer to znači da ćemo zajedno slaviti. Kada pobedimo, svi smo dobri. Veoma sam srećan – rekao je Vlahović, pa dodao:

 

– Prolazili smo kroz zaista težak period, tako da smo morali da budemo najbolji u ovoj utakmici. Bilo je teško, a čeka nas još jedan težak meč u revanšu. Ovo je bilo samo jedno poluvreme. Želim da čestitam saigračima i da se zahvalim navijačima koji su došli da nas bodre. Takođe, čestitam treneru na pripremi utakmice. Danas smo odigrali odličnu utakmicu, moramo da nastavimo ovako.

Pohvalio je protivnika koji je savladan u Kupu, ali se osvrnuo i na krizu u Seriji A.

– Igrali smo protiv veoma jakog tima, koji ima dobrog trenera. Mnogo su se promenili, nije nam bilo lako. Sve je bilo mnogo lakše nakon što smo izašli iz ćorsokaka, ali sada moramo da pobedimo u Seriji A. Moramo i u njoj da pobeđujemo, ona nam je takođe veoma važna. 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter