0
Fudbal

Dušan Vlahović (FOTO: JuventusFC/X)

JUVENTUS BOLJI OD LACIJA: Vlahović majstorijom približio ‘Staru damu’ na korak od finala Kupa (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.24 u 23:15

Fenomenalan nastup srpskog reprezentativca.

Fudbaleri Juventusa savladali su Lacio u okviru polufinala Kupa Italija rezultatom 2:0 i stvorili dobru prednost u revanš utakmici najmasovnijeg takmićenja u zemlji. Izabranicima Maksa Alegrija će eventualni plasman u finale biti idealna prilika da spasu sezonu, pošto su se od ‘Skudeta’ odavno oprostili i u svoje vitrine ipak stave neki pehar.

Bjankoneri’ su utakmcu rešili u drugom poluvremenu. Poveli su se preko Federika Kijeze koji je u 50. minutu pogodio na asistenciju Andree Kambijasa. Tačku na susret je stavio Dušan Vlahović fenomenalnom majstorijom. Naime, njemu je uputio loptu Mekeni na nekih 20 metara od gola, a on je vodio i ušao u kazneni prostor, prevario defanzivca Lacija i šutirao u suprotan ugao.

Ovo je za Vlahovića 16 pogodak na 28 meču za ‘Staru damu’ ove sezone i to ga čini najboljim strelcem italijanskog giganta. U drugom polufinalu sastaju se Fiorentina Atalanta.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter