0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

VEČITI DANAS IZLAZE NA TEREN: Partizan na „krovu“ traži pobednički niz, Zvezda dočekuje nezgodni IMT! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.24 u 10:52

Očekuje nas zanimljiv fudbalski dan

Ulazimo polako u samu završnicu sezone u Superligi Srbije, plej-of i plej-aut su sve bliži, a danas na teren izlaze večiti rivali – Partizan i Crvena zvezda.

Crno-beli će prvi na teren, tačnije od 17 časova, kada će biti gosti ekipi Voždovca na krovu TC Stadion u okviru 28. kola Superlige Srbije.

Izabranici Igora Duljaja zaostaju za prvoplasiranom Crvenom zvezdom četiri boda. Sa druge strane, „Zmajevi“ ne briljiraju u prolećnoj polusezoni, te u dosadašnjih osam kola još uvek ne znaju za trijumf.

U prvom duelu dve ekipe ove sezone, Partizan je bio ubedljiv u Humskoj i slavio sa 3:0.

 

Fudbaleri Crvene zvezde će na teren dva sata kasnije, a oni će na svom terenu dočekati IMT.

Crvena zvezda i IMT su u ovom veku tri puta odmerili snagu. U daljoj prošlosti ni toliko.

Najpre su se susreli 2020. u prijateljskoj utakmici (2:0), potom godinu dana kasnije u Kupu Srbije (3:0), a onda i jesenas u Superligi Srbije (2:1).

 

Evo šta je strateg crveno-belih Vladan Milojević, imao da poruči pred susret.

IMT je dobro organizovana ekipa, sa jasnim smernicama i zahtevima. Vidi se rad trenera, a uz to imaju i mnogo kvalitetnih mladih igrača, što im je filozofija. Veoma su jaki kao kolektiv. Moramo da izađemo na teren i odigramo kako treniramo i radimo. Želimo da dižemo formu i budemo bolji iz utakmice u utakmicu – dodaje Vladan Milojević. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter