0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

TRISTAN SE PREDSTAVIO NBA LIGI: Vukčević odigrao najbolju partiju od odlaska iz Partizana i oduševio Adetokumba! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.24 u 08:36

Čak 31 minut za Tristana

Košarkaši Vašingtona savladali su Milvoki 117:113, a odlično izdanje imao je doskorašnji igrač Partizana, Tristan Vukčević.

Vukčević je u pobedi svojih Vizardsa odigrao najbolju partiju otkako se preselio u franšizu iz glavnog grada SAD.

Vukčević je upisao 14 poena (5/11 iz igre, 1/6 za tri, 3/3 sa penala), sedam skokova i tri asistencije za 31 minut proveden u igri. 

 

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Kori Kispert sa 27 i Deni Avdija sa 24 poena. Na drugoj strani Baksima nije bio dovoljan ni tripl-dabl Janisa Adetokumba sa 35 poena (15/21 FG), 15 skokova i deset asistencija.

 

Zanimljiva situacija dogodila se tokom meča, kada je Tristan prišao Janisu, a Grk je posle meča otkrio o čemu su razgovarali.

Prišao mi je i rekao da je Grk. Bilo je to iznenađenje to što je pričao na grčkom. Ima i grčko prezime. Igrao je u Grčkoj nekoliko godina. Razmišlja i o igranju za nacionalni tim, bio bi sjajan dodatak za nas. Igrao je jako večeras. Ima dosta isksutva, mislim da je igrao derbi u Grčkoj , takođe u Partizanu. Definitivno će pomoći Vizardsima i nacionalnom timu – rekao je Adetokumbo. 

 

3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter