0
Fudbal

FOTO: Screenshot

TRENER POTPUNO REVOLTIRAN: ‘Znao sam da ćete me ovo pitati – Fuj, užas!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.24 u 20:13

Navikli smo na njegove iskrene komentare.

U okviru Kupa Hrvatske snage su odmerile Rijeka i Lokomotiva. Bio je to duel polufinala, a slavio je domaćin sa 1:0.

Trener Rijeke, inače jako poznat po svojim izjava, Željko Sopić briljirao je i ovog puta.

Mislim da je bila jako tvrda utakmica na lošem terenu. Sada najbolje glavu u pesak i onda… Nema veze, šta. Teren je takav kakav jeste i kada pobedite onda trebate likovati. Jedina istina je ta da smo prošli u finale Kupa i da je Pjaci zaplesalo koleno na ovom „predivnom“ terenu. Ali dobro, to nije bitno, imamo milion igrača, jedan više-manje… Užas, fuj! – rekao je hrvatski stručnjak. Potom ga je novinar upitao da prokomentariše jednu situaciju, što se nikako nije svidelo Sopiću:

Pa znao sam da ćete me ovo pitati, samo mene pitate u HNL-u za takvu situaciju, nikoga drugog ne biste pitali. Sada ću vam objasniti jednu stvar. Jedanput sam izgubio kutiju šibica jer sam priznao neku ruku ili ne znam šta… Zašto me pitate situaciju gde dajemo Lokomotivi loptu, a oni je izbacuju u aut. Što me pitate to? Nemam nikakav komentar, mogli su odbraniti korner i sve bi bilo u redu. Ajde, više.. – zaključio je hrvatski trener.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter