0
ATP

Goran Ivanisevic Tennis-ATP Serbia Open 2022-Practice-Novak Djokovic and Holger Rune Beograd, 17.04.2022. foto: Nikola Gligic/Starsportphoto ©

IVANIŠEVIĆ O NOVAKOVOM BESU: ‘Ja sam bio na podu i gledao koga će prvo da ubije!’

Objavljeno: 03.04.24 u 14:10

Sa Novakom nikad nije dosadno.

Pre nekoliko dana teniski svet iznenadila je vest o prekidu saradnje između Ivaniševića i Đokovića.

Iako su se zli jezici nadali da će neko od njih ‘izneti prljav veš’ u javnost, toga nije bilo, već isključivo poštovanje i šale.

U razgovoru za Sport Klub, Ivanišević je otkrio jednu zanimljivu situaciju sa finalnog turnira u Adelajdu prethodne godine.

‘Piči sunce, niti mi šta vidimo. Ludilo na terenu, Korda igra neverovatno. Novak gubi set, drugi je isto nešto… Korda bolji, a on je blizu, na metar od nas. Pita šta ne valja, pa govoirm ja pa Čarli… I u jednom trenutku bio je i brat Marko tu i njega je pitao šta ne valja. Ovaj mu kaže: Pronađi unutrašnji mir u sebi. Novak se okrene.. Ja sam bio na podu i gledam koga će prvo da ubije – mene, Mareta ili Čarlija.’ – rekao je Goran i potom dodao:

‘Prođe pet minuta i dođe totalna pormena i on dobije taj meč.’ – zaključio je on.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter