0
ATP

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 22: Novak Djokovic smiles during the practice session at Novak Tennis Centre on February 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

HIT IZJAVA ČUVENOG TENISERA: „Đokovića bi mogla da trenira i moja mačka!“

Objavljeno: 03.04.24 u 08:57

Amerikanac se pita da li mu je uopšte potreban trener

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se priprema za Masters u Monte Karlu, a teniski svet i dalje govori o njegovom rastanku sa Goranom Ivaniševićem.

I dalje se ne zna ko bi mogao da zameni Hrvata, a nekadašnji američki teniser Endi Rodik je imao šaljiv komentar na ovu situaciju.

On sumnja da je vlasniku 24 Grend slem titule uopšte potreban trener.

To je već čudno postavljeno pitanje – da li mu je potreban trener? Mislim da bi moja mačka mogla da ga trenira i da uradi prilično dobar posao, verovatno da dobije gomilu mečeva – rekao je Amerikanac i dodao:

 

– Ali, stvar je u tome da on ima 36 godina. Mislim da biste želeli nekoga, mislim da ne biste radili „probnu vožnju“ bez trenera pre Rolan Garosa i Vimbldona.

Potom je spomenuo i nekadašnjeg Đokovićevog trenera Marijana Vajdu.

– Dakle, moj um se automatski okreće Marijanu Vajdi, jer to je tip koji je unutra, a onda izlazi i onda se ponekad vraća, izgleda kao ova dosledna polisa osiguranja. I on je, više nego bilo ko drugi, pomogao da se Novak razvije i da ga pretvori u osobu, a ne samo da prati druge uspehe. 

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter