0
Domaći fudbal
Crvena zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDA U PROBLEMU: Milojević ne može da računa na jednog od najboljih igrača!

Objavljeno: 02.04.24 u 09:39

Zvezda će uprkos njegovom odsustvu biti favorit

Fudbaler Crvene zvezde, Osman Bukari, suspendovan je za narednu utakmicu protiv IMT-a, nakon što je dobio žuti karton na prethodnom meču protiv Javora u Ivanjici, iako nije bio u sastavu.

Iako nije bio deo tima koji je igrao protiv Javora, Bukari je dobio žuti karton, što će ga koštati odsustva sa terena u narednom duelu protiv IMT-a u utakmici 28. kola Superlige Srbije. Ovo predstavlja izazov za trenera Vladana Milojevića, koji neće moći da računa na svog najboljeg igrača.

Nedostatak Bukarija neće biti jedini problem za Crvenu zvezdu pred narednu utakmicu, jer ni Srđan Mijailović neće biti dostupan zbog istog razloga. Zbog toga će trener Milojević morati da pronađe zamenu za desno krilo, a najverovatnije će na to mesto uskočiti sveže oporavljeni Aleksandar Katai.

Osim toga, i na poziciji desnog beka Zvezda će imati izostanak, jer ni Ognjen Mimović neće biti u sastavu. Ova situacija stavlja dodatan pritisak na tim pred važan meč protiv IMT-a.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na prvom mestu tabele Superlige Srbije, sa četiri boda više u odnosu na Partizan. Do kraja ligaškog dela takmičenja ostalo je još tri kola, što čini svaku utakmicu od presudnog značaja u borbi za titulu.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter