0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDA I PARTIZAN SAZNALI VAŽNE VESTI: Ovo su sudije koje će deliti pravdu večitima na narednom meču!

Objavljeno: 02.04.24 u 14:33

Zvezda i Partizan se nadaju pobedama danas

U neobičnoj sedmici, gde se igra vanredno kolo Superlige Srbije u fudbalu, poznate su sudije koje će deliti pravdu na derbi mečevima između Partizana i Voždovca, kao i Zvezde i IMT-a.

Utakmicu između Voždovca i Partizana na stadionu „Braće Jerković“ arbitražu će voditi Novak Simović, sudija sa internacionalnim iskustvom. Pomoći će mu Nikola Đorović i Miloš Simović, dok će Stefan Jeknić biti četvrti arbitar. U VAR sobi biće Dejan Trifković i Miloš Karadžić, dok će delegat biti Zoran Trajanovski, a kontrolor suđenja Nikola Tomičić.

Na drugoj strani, meč na „Marakani“ gde će Crvena zvezda ugostiti IMT sudiće Miloš Milanović, takođe sudija sa FIFA spiska. Pomagaće mu Milan Pašajlić i Novak Novaković, dok će četvrti arbitar biti David Matić. U VAR sobi biće Milan Stefanović i Uroš Stojković, dok će delegat biti Marko Jovanović, a kontrolor suđenja Dragan Krstić.

Ovi izbori sudija obećavaju dinamične i uzbudljive utakmice, dok se timovi bore za važne bodove u trci za titulu. Navijači s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se odvijati dešavanja na terenu pod budnim okom ovih iskusnih sudija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter