0
Lifestyle
Mirjam Poterbin, majka Luke Dončića

FOTO: Printscreen/Instagram/@mirjampoterbin

SPAVALA SA PIKSIJEM I UMALO UNIŠTILA ROĐENOG SINA: Ko je Mirjam Poterbin, majka Luke Dončića? (FOTO)

Objavljeno: 02.04.24 u 09:53

Na kraju ju je Luka Dončić i sam tužio

Prisustvo Mirjam Poterbin, majke slavnog košarkaša Luke Dončića, na nedavnoj utakmici između Hjuston Rocketsa i Dalas Maveriksa , sugeriše da su njih dvoje konačno zakopali „ratne sekire“ posle turbulentnog perioda koji je privukao pažnju javnosti pre nekoliko godina.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@mirjampoterbin је поделио/ла објаву

Luka Dončić je bio u ozbiljnom sukobu sa svojom majkom zbog korišćenja zaštitnog znaka „Luka Dončić 7″, čiji je vlasnik bila Mirjam Poterbin. Iako je košarkaš pokušao da reši spor pravno, na kraju je povukao zahtev za poništavanje registracije ovog brenda, ostavljajući majku kao vlasnika prava na njegov brend.

Sukob između Luke i Mirjam potencirao je spekulacije u Sloveniji, gde se šuškalo da je ključni faktor u sukobu bio Mirjamin bivši dečko, biznismen Boris Požeg, poznat kao „Piksi“. Prema navodima, Požeg je bio suvlasnik kompanije „Luka Dončić 7″ i upravljao poslovima koji su plasirali brend Luke Dončića.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@mirjampoterbin је поделио/ла објаву

Sada, nakon turbulentnog perioda, čini se da su Luke Dončić i Mirjam Poterbin u dobrim odnosima, što je nagovešteno prisustvom Mirjam na utakmici. Ovo sugeriše da su problemi prevaziđeni, a odnos majke i sina stabilizovan.

Mirjam Poterbin, koja se približava šestoj deceniji života, i dalje aktivno vodi svoje privatne poslove, uključujući i kozmetički salon. Njena pojava na javnim događajima potvrđuje da i dalje izgleda mladoliko i privlačno.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@mirjampoterbin је поделио/ла објаву

Njihov ponovni susret na javnom događaju nagoveštava da su porodični odnosi između Luke Dončića i Mirjam Poterbin sada harmoničniji, što će sigurno obradovati mnoge fanove i pratitelje ove sportske porodice.

21
99

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter