0
Domaći fudbal

Nenad Lalatović (FOTO: Starsport)

LALATOVIĆ PECNUO BIVŠI KLUB: ‘Ne možete da pustite lopova u kuću da vas pljačka!’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.24 u 21:15

‘Najteža utakmica od kada sam došao u Spartak.’

Fudbalere Sprtaka iz Subotice očekuje duel protiv niškog Radničkog u okviru 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije sutra od 18:30. Trener tima sa severa zemlje, Nenad Lalatović imao je hit konferenciju i napravio zanimljivu uvertitru pred ovaj okršaj i tako pecnuo klub koji je vodio u dva navrata.

-Vi trenirate kod kuće, a u vašu kuću vi ne možete da pustite lopova da vas pljačka i da gledate kako vam nosi stvari iz kuće. Ne, nego ćete se boriti i nećete mu dati da ode tek tako. E isto je tako i sada, kada igramo u našoj Subotici, pred našim navijačima, kad neko dođe, šta?Hoće da ti uzme tri boda, ne daš mu, boriš se – poručio je.

Dodao je da ih očekuje najteža utakmica od kako je seo na klupu Spartaka.

-Očekuje nas kao što možda i često govorim ali je ovoga puta stvarno tako, najteža utakmica od kada sam došao u Spartak. Iz prostog razloga što nam u goste dolazi tim koji sam trenirao dva puta. Mnogo ih cenim i poštujem i kao klub i kao grad a posebno njihove navijače – rekao je i nastavio:

-Međutim ja se ne bojim nikoga u ovoj ligi, ko god dođe ovde, ja nemam strah ali me muči druga stvar: Kako ćemo mi ući u utakmicu? Ono što je meni nedopustivo kao treneru, ali igraču i što mi se nikada nije desilo je da tri utakmice ne pobedim kod kuće, a u fudbalu sam od svoje osme godine.Neverovatno je da igramo u gostima bolje nego u Subotici – jasan je Lalatović.

Subotičani trenutno zauzimaju desetu poziciju sa 31 bodom i u lošoj su seriji od tri poraza za redom na domaćem terenu. Sa druge strani Radnički je na 14. mestu sa 26 osvojenih bodova, dolaze u bolje raspoloženju nakon trijumfa protiv Mladosti 3:0.

2
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter